Wonen in Cobercokwartier
Logo Logo

Nieuwbouw aan de Rijnkade

Wijk in ontwikkeling

Karakteristiek wonen in Cobercokwartier

De woningen zijn karakteristiek en hebben alle gemakken die nieuwbouw met zich meebrengt. Bovendien zijn de woningen ontworpen in een mix van oppervlaktes: studio’s, appartementen, loftwoningen en woningen met een tuin. Je bepaalt zelf je eigen luxe! De eerste woningen zijn medio 2020 klaar. Vanaf dan start de transformatie van het gebied naar een groen en ruim, nieuw stuk stad. De komende tijd worden de plannen uitgewerkt en houden we je graag op de hoogte van de mogelijkheden om te wonen in het Cobercokwartier, volg daarom de Facebookpagina of schrijf je in op de nieuwsbrief!

Het idee? Oude gebouwen hergebruiken en nieuwe in dezelfde stijl toevoegen. Een groene openbare ruime met veel en divers fysiek groen en autovrij zodat de openbare ruimte echt een verblijfsplek wordt. Er is een ding zeker: Cobercokwartier wordt een karakteristiek nieuw stukje stad, uniek voor Arnhem! 

Interesse?

Heb je interesse om te wonen in dit transformatie project met rijke geschiedenis? Op een bruisende plek, waar wonen en creatieve bedrijvigheid worden gecombineerd? Maak een persoonlijk account aan en blijf automatisch op de hoogte.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?