Logo Logo

Mix met inspirerende smaakmakers

Cobercokwartier staat voor het maken van inspirerende verbindingen. Verbindingen in de breedste zin van het woord. Verbindingen tussen vroeger en nu. Verbindingen tussen de stad, het water en Cobercokwartier. Verbindingen tussen mensen. Soms logische verbindingen, maar vaak ook hele verrassende verbindingen. Heb je ideeën om bepaalde verbindingen te leggen in Cobercokwartier? Neem contact op.

Vroeger en nu

Het industriële karakter van de fabriek blijft zichtbaar bij de ontwikkeling van het gebied. Hiermee wordt de rijke geschiedenis van de plek gekoesterd. De ongepolijste, ruwe en robuuste uitstraling past bij Cobercokwartier en De Melkfabriek met haar stoere uiterlijk en is helemaal van nu

Verbinding met de Rijn

De verbindingen met het water is een belangrijk speerpunt in de ontwikkeling van Cobercokwartier. Het stuk stad dat wordt ontwikkeld samen met jou, krijgt een open karakter en het zicht op de Rijn wordt optimaal benut. Daarnaast worden er klimaatbewuste ontwerpoplossingen gemaakt rondom het water en het gebied.

Locals first

Cobercokwartier gelooft in lokale verankering om sociale en culturele verbindingen te maken. We horen graag initiatieven van lokale partijen. De Arnhemse spirit wordt op deze manier gekoesterd en Cobercokwartier is en blijft een plek van de Arnhemmers. Collectieve waarden en cross-overs staan centraal.

Place to meet

Cobercokwartier wordt een plek van de mensen. Een plek waar mensen samen komen en ontmoetingen plaatsvinden. Niet alleen een plek voor vrienden om bij elkaar te komen. Maar ook een plek waar ondernemers verbindingen kunnen leggen. Elkaars krachten kunnen bundelen. Dat is Cobercokwartier.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?