Logo Logo

Verlaten wordt bruisend

Cobercokwartier wordt de nieuwe creatieve hotspot van Arnhem. Nu al vinden er allerlei creatieve en inspirerende evenementen plaats op het robuuste terrein. Ga jij straks wonen in dit nieuwe stuk stad dat je energie geeft omdat er altijd wat te beleven is? Waar je vrolijk wordt van het vele en diverse groen. Waar je kunt wonen, werken en ontspannen. Het is de plek om je creativiteit te tonen, je onderneming te vestigen of je vrienden en familie thuis uit te nodigen.

De fabriek, het startpunt

Het startpunt van deze bijzondere transformatie, is de oude Cobercofabriek. De fabriek zal op korte termijn weer in gebruik zijn. Wat je er gaat vinden? Dat weten we nog niet! Het wordt allemaal nog bepaald. Mede door jou. Een bijzonder restaurant met streekgebonden gerechten? Een koffiewasserette? Een lokale bierbrouwerij? Foodmarket? Kunstatelier? Festivals op het terrein. Het kan allemaal. Wil jij jouw onderneming vestigen in dit unieke industriële pand? Ondernemen in De Melkfabriek. Of heb jij ideeën voor De Melkfabriek? Neem contact op.

Naast alle voorzieningen die er in Cobercokwartier komen, is er in Arnhem natuurlijk nu ook al van alles te doen. Bekijk onderstaande kaart eens. Je ziet er precies waar de leukste cafés zitten, waar je kunt winkelen of waar je kunt sporten.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?