Logo Logo

Prominente plek

Cobercokwartier heeft een prominente plek aan de Rijn. Deze bijzondere locatie wordt dan ook volledig benut. De wandelboulevard vanuit het centrum wordt doorgetrokken naar Cobercokwartier. Je wandelt dus zo vanaf het centrum, langs de Rijn het Cobercokwartier in.

Niet langer afgesloten

Het voormalig Cobercoterrein is niet langer afgesloten van de stad. Het terrein opent haar deuren opnieuw onder de noemer Cobercokwartier. Om de rijke geschiedenis van het terrein te laten zien en de bijzondere plekken die het terrein verborgen hield nu optimaal bereikbaar te maken, worden er verschillende routes aangelegd in het plan. Door deze nieuwe verbindingen is er weer samenhang tussen Cobercokwartier en de omgeving. De oude entree van de melkfabriek wordt de nieuwe entree van dit woon- en werkgebied.

Pleinen voor wandelaars en fietsen

Cobercokwartier wordt een combinatie van woonplezier, bedrijvigheid en creativiteit. Het terrein krijgt een aantal pleinen, die de identiteit van het Cobercokwartier uitstralen. In Cobercokwartier zijn auto's te gast. De pleinen zijn voor wandelaars en fietsers. Je auto kun je kwijt op verschillende locaties in Cobercokwartier. Er kan op verschillende lagen geparkeerd worden.

Bekijk onderstaande kaart eens goed. Je ziet precies waar de bushaltes en treinstations zitten.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?