Logo Logo

Ben jij, of ken jij, oud-werknemers van de fabriek of omwonenden in de tijd dat Coberco nog draaide, dan kun je je aanmelden voor de Melkborrel. Lees snel verder...

Lees verder

Festival De Luie Hond gaf het Cobercokwartier in Arnhem kleur en was een toffe afsluiting van een fantastische zomer!

Lees verder

We hadden een strakke planning om eind 2018 met de eerste woningen op dit fantastische terrein in verkoop te gaan. Helaas hebben we de planning moeten aanpassen.

Lees verder

Open Monumentendag 2018

Iedereen die Arnhem kent, kent de Cobercofabriek: parel aan de Rijn, direct naast het hart van de stad. Deze unieke plek wordt getransformeerd tot nieuwe stedelijke hotspot ‘Cobercokwartier’. Wil jij hier een kijkje nemen? Lees snel verder!

Lees verder

Een zacht vaarwel

Middenin de robuuste omgeving van Cobercokwartier staat een witte koepel. Schutkleuren heeft hij niet bepaald, maar toch lijkt het hier helemaal thuis te zijn. MIR is een reizend paviljoen waarin kunst en techniek zich samenvoegt

Lees verder

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar Festival De Luie Hond steekt dit jaar de brug over en strijkt neer op Cobercokwartier!

Lees verder

Op zondag 22 juli om 18.00 uur sloot de eerste editie van het internationale mode evenement State of Fashion haar deuren.

Lees verder

Wist je dat mode de op een na vervuilendste industrie ter wereld is? Dat moet anders! State of Fashion neemt jou mee in toekomstige wereld waar mode de schoonste industrie is.

Lees verder

Onlangs is onze collega Henri Schimmel op pad gegaan met een filmploeg van TV Gelderland voor de serie Gebruikte Stenen. Een zesdelige serie over het industrieel erfgoed in de provincie Gelderland.

Lees verder

Een nieuw stuk stad, dat creëren we samen! En dat blijkt, de woonenquete van Cobercokwartier is meer dan 750 keer ingevuld! Lees verder voor een greep uit de resultaten.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?