Wonen in Cobercokwartier
Logo Logo

Nieuwbouw aan de Rijnkade

Wijk in ontwikkeling

Karakteristiek wonen in Cobercokwartier

Het duurt nog tot eind 2018 voordat de eerste woningen in verkoop gaan. De flexibiliteit van het plan biedt ruimte voor studentenwoningen, appartementen, lofts en woningen met een tuin. De eerste woningen zijn ongeveer begin 2020 klaar om bewoond te worden. Vanaf dan wordt het terrein van de oude Cobercofabriek stapje voor stapje omgetoverd tot karakteristiek woongebied. De komende tijd worden de plannen uitgewerkt en houden we je op de hoogte van de mogelijkheden over wonen in het Cobercokwartier. Zodra de eerste informatie over de woningen bekend is laten wij het direct weten via Cobercokwartier Facebookpagina, deze website en uiteraard de nieuwsbrieven.

Het idee: oude gebouwen worden hergebruikt, nieuwe worden toegevoegd. Kleine gebouwen staan naast grotere, open plekken liggen naast meer bebouwde plekken. De ontwerpen liggen nog op tafel, er wordt van alles geschetst en de ideeën blijven komen. Maar zoals altijd met ideeën, die worden verder ontwikkeld en uitgewerkt. Wat wel alvast zeker is: Cobercokwartier wordt een karakteristiek en uniek stukje Arnhem!

Interesse?

Heb je interesse om te wonen in dit transformatie project met rijke geschiedenis? Op een bruisende plek, waar wonen en creatieve bedrijvigheid worden gecombineerd? Maak een persoonlijk account aan en blijf automatisch op de hoogte.

Update
Hoe wil jij wonen in Cobercokwartier?
De ontwikkelingen van De Melkfabriek en Cobercokwartier zijn in volle gang. Om woningen aan te bieden die jij in Cobercokwartier verwacht, hebben wij een vragenlijst gemaakt om je woonwensen te inventariseren.
Start de enquete

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?