Logo Logo

Verlaten wordt bruisend

Wat nu nog een lege fabriek en verlaten terrein is, wordt een bruisende hotspot direct naast het hart van de stad Arnhem. Een verborgen parel aan de Rijn, waar van alles te doen is. Cobercokwartier staat voor wonen, werken, winkelen, genieten en ontspannen samenkomen. Allemaal in een heel creatief jasje. Een plek voor iedereen.

De fabriek, het startpunt

Het startpunt van deze bijzondere transformatie, is de oude Cobercofabriek. De fabriek zal op korte termijn weer in gebruik zijn. Wat je er gaat vinden? Dat weten we nog niet! Het wordt allemaal nog bepaald. Mede door jou. Een bijzonder restaurant met streekgebonden gerechten? Een koffiewasserette? Een lokale bierbrouwerij? Foodmarket? Kunstatelier? Festivals op het terrein. Het kan allemaal. Wil jij jouw onderneming vestigen in dit unieke industriële pand? Ondernemen in De Melkfabriek. Of heb jij ideeën voor De Melkfabriek? Neem contact op.

Naast alle voorzieningen die er in Cobercokwartier komen, is er in Arnhem natuurlijk nu ook al van alles te doen. Bekijk onderstaande kaart eens. Je ziet er precies waar de leukste cafés zitten, waar je kunt winkelen of waar je kunt sporten.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?