Logo Logo

Deze week is onze collega Henri Schimmel op pad gegaan met een filmploeg van TV Gelderland voor de serie Gebruikte Stenen. Een zesdelige serie over het industrieel erfgoed in de provincie Gelderland.

Lees verder

Een nieuw stuk stad, dat creëren we samen! En dat blijkt, de woonenquete van Cobercokwartier is meer dan 750 keer ingevuld! Lees verder voor een greep uit de resultaten.

Lees verder

Donderdag 31 mei was de wervelende opening van smaakmaker State of fashion in De Melkfabriek. Zeven weken lang gaat de tentoonstelling ‘Searching for the new luxury’ de bezoekers inspireren.

Lees verder

Wil jij straks wonen in DE nieuwe hotspot van Arnhem? Vul de enquête in en denk met ons mee!

Lees verder

Cobercokwartier, een locatie die cultuurhistorie ademt. De Melkfabriek, die dé entree vanuit de stad vormt naar een nieuwe stadswijk (die in de toekomst zo’n 1000 woningen gaat tellen) heeft alles in zich om een bruisende locatie te worden. Wij hebben de uitdaging aangenomen en we hebben goed nieuws!

Lees verder

De afgelopen maanden hebben mensen uit Arnhem en omgeving al voorzichtig kennis kunnen maken met de oude Cobercofabriek, inmiddels bekend als ‘De Melkfabriek’. De Melkfabriek wordt het kloppend hart van de nieuwe stedelijke hotspot van Arnhem. Maar het gebied wordt meer dan De Melkfabriek alleen!

Lees verder

BPDlab op locatie

In februari was BPD Lab op locatie in De melkfabriek. Het thema van de bijeenkomst is: inrichting en gebruik van de openbare ruimte van het Coberco terrein en de programmering van de Melkfabriek.

Lees verder

Stichting Sonsbeek & State of Fashion hebben de locatie en data voor State of Fashion 2018 | searching for the new luxury bekendgemaakt. De tentoonstelling vindt van 1 juni tot en met 22 juli 2018 plaats in De Melkfabriek op het voormalige Cobercoterrein in Arnhem.

Lees verder

Mogen wij aan je voorstellen, Marne Siebenhaar, beheerder van De Melkfabriek en het terrein van Cobercokwartier.

Lees verder

Domas van Wijk in MIR

MIR is een energieneutraal paviljoen voor kunstprojecten op buitenlocaties. Van oktober 2017 tot oktober 2018 is MIR neergestreken in Cobercokwartier. Op dit moment is Domas van Wijk te gast in het paviljoen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?