Logo Logo

Een zacht vaarwel

Middenin de robuuste omgeving van Cobercokwartier staat een witte koepel. Schutkleuren heeft hij niet bepaald, maar toch lijkt het hier helemaal thuis te zijn. MIR is een reizend paviljoen waarin kunst en techniek zich samenvoegt

Lees verder

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar Festival De Luie Hond steekt dit jaar de brug over en strijkt neer op Cobercokwartier!

Lees verder

Op zondag 22 juli om 18.00 uur sloot de eerste editie van het internationale mode evenement State of Fashion haar deuren.

Lees verder

Wist je dat mode de op een na vervuilendste industrie ter wereld is? Dat moet anders! State of Fashion neemt jou mee in toekomstige wereld waar mode de schoonste industrie is.

Lees verder

Onlangs is onze collega Henri Schimmel op pad gegaan met een filmploeg van TV Gelderland voor de serie Gebruikte Stenen. Een zesdelige serie over het industrieel erfgoed in de provincie Gelderland.

Lees verder

Een nieuw stuk stad, dat creëren we samen! En dat blijkt, de woonenquete van Cobercokwartier is meer dan 750 keer ingevuld! Lees verder voor een greep uit de resultaten.

Lees verder

Donderdag 31 mei was de wervelende opening van smaakmaker State of fashion in De Melkfabriek. Zeven weken lang gaat de tentoonstelling ‘Searching for the new luxury’ de bezoekers inspireren.

Lees verder

Wil jij straks wonen in DE nieuwe hotspot van Arnhem? Vul de enquête in en denk met ons mee!

Lees verder

Cobercokwartier, een locatie die cultuurhistorie ademt. De Melkfabriek, die dé entree vanuit de stad vormt naar een nieuwe stadswijk (die in de toekomst zo’n 1000 woningen gaat tellen) heeft alles in zich om een bruisende locatie te worden. Wij hebben de uitdaging aangenomen en we hebben goed nieuws!

Lees verder

De afgelopen maanden hebben mensen uit Arnhem en omgeving al voorzichtig kennis kunnen maken met de oude Cobercofabriek, inmiddels bekend als ‘De Melkfabriek’. De Melkfabriek wordt het kloppend hart van de nieuwe stedelijke hotspot van Arnhem. Maar het gebied wordt meer dan De Melkfabriek alleen!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?