Evenementen in De Melkfabriek
Logo Logo

Planning openbare evenementen

Pak je agenda er maar bij want de komende tijd is er genoeg te beleven in De Melkfabriek. Zie onderstaande planning. Zelf een evenement organiseren in De Melkfabriek kan natuurlijk ook.

7
april

Leendert van der Meer

Leendert van der Meer denkt en werkt vanuit het fotografisch beeld, de rol van de fotograaf en de wijze waarop deze twee factoren de werkelijkheid potentieel beïnvloeden. Fotograferen is voor hem een spel binnen de realiteit dat leidt tot nieuwe ontdekkingen. Het MIR paviljoen is door Leendert gebruikt als expeditiestation van waaruit hij het ‘verlaten’ terrein van de voormalige Coberco melkfabriek heeft verkend. Welkom op zaterdag 7 en zondag 8 april van 20.00 tot 22.00 uur!

5
mei

Joyce Zwerver

Joyce Zwerver maakt, zoals ze dat noemt ‘site appropriate’ werk; installaties die speciaal gemaakt zijn voor een locatie, waar naast sfeer de architectonische- en visuele elementen van de ruimte een bepalende rol spelen. Ze werkt daarbij met materiaal waarbij tactiliteit voorop staat. Haar installatie in MIR is gebaseerd op aanwezige elementen van de MIR dome en de driehoekige vormen waaruit de koepel bestaat. Welkom op zaterdag 5 en zondag 6 mei van 15.00 tot 18.00 uur!

1
juni

Caroline Evers

Caroline Evers (Bedtime For Bonzo) verstaat de kunst van het breien en zet dat in op een onconventionele manier en in projecten waarmee het breien doorgaans niet wordt geassocieerd. Ze voorziet objecten van een gebreide huid. In MIR heeft Caroline het op zich genomen een voor haar iconische automobiel te voorzien van een gebreide huid. De Renault 4, ooit haar eerste auto, wordt niet meer geproduceerd, waardoor het zich goed leent als basis voor nieuw werk. Welkom 1 juni t/m 15 juli, donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur!

1
juni

State of Fashion - Searching for the new luxury

Tijdens dit evenement worden het gebouw en het omliggende terrein omgetoverd tot een aantrekkelijk festivalhart. De hoofdtentoonstelling van State of Fashion, ontworpen door ontwerpbureau Space & Matter, strekt zich uit over de voormalige vulhal en spoel- en flessenloods.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?