Evenementen in De Melkfabriek
Logo Logo

Planning openbare evenementen

Pak je agenda er maar bij want de komende tijd is er genoeg te beleven in De Melkfabriek. Zie onderstaande planning. Zelf een evenement organiseren in De Melkfabriek kan natuurlijk ook.

1
juni

State of Fashion - Searching for the new luxury

1 juni t/m 22 juli 2018. Tijdens dit evenement worden het gebouw en het omliggende terrein omgetoverd tot een aantrekkelijk festivalhart. De hoofdtentoonstelling van State of Fashion, ontworpen door ontwerpbureau Space & Matter, strekt zich uit over de voormalige vulhal en spoel- en flessenloods.

6
juli

Caroline Evers

Caroline Evers (Bedtime For Bonzo) verstaat de kunst van het breien en zet dat in op een onconventionele manier en in projecten waarmee het breien doorgaans niet wordt geassocieerd. Ze voorziet objecten van een gebreide huid. In MIR heeft Caroline het op zich genomen een voor haar iconische automobiel te voorzien van een gebreide huid. De Renault 4, ooit haar eerste auto, wordt niet meer geproduceerd, waardoor het zich goed leent als basis voor nieuw werk. Vrijdag 6 juli om 17.00 uur is de opening van het werk "beeldwit", wees welkom!

31
augustus

Festival De Luie Hond

31 augustus t/m 2 september 2018. Festival de Luie Hond verhuist dit jaar naar de overkant van de Rijn en strijkt neer op Cobercokwartier met de karaktervolle oude Melkfabriek! Uiteraard heel veel livemuziek, een uitgebreid foodaanbod en veel activiteiten voor kids. De voormalige flessenloods, het ketelhuis en het buitenterrein met prachtig uitzicht op de historische John Frostbrug zijn het decor voor een weekend laidback genieten voor jong en oud.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?